Autotheorie B- Rijbewijs

DE AUTOTHEORIE

Om op de juiste manier met je autorijlessen aan de slag te gaan, is het verstandig om op de hoogte te zijn van de verkeersregels en kennis daarvan, wij helpen je er graag mee, door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij jou de juiste begeleiding geven tijdens het doen van de theorie en praktijklessen.

VERHOOG JE KANS VAN SLAGEN

Het voordeel van een klassikale theorie opleiding is dat je alle benodigde kennis opdoet en meteen vragen kunt stellen als je iets niet begrijpt, je kunt ook van de vragen leren van andere cursisten, samen oefenen we de theorie-examens. Uiteraard is klassikaal leuker/gezelliger dan alleen (thuis) studeren omdat je samen zit waarin je elkaar ook kunt helpen.

Het autorijbewijs (B) is vrijwel voor alle rijbewijzen de basis. Het is nodig om veel te weten te komen over het verkeer.. Tijdens de klassikale cursus behandelen we alle theorie met je en gaan ook examens oefenen.

Bij de opleiding krijg je een e-learning dit is een digitaal boek, en oefenexamens.
Je kunt bij ons naast de e-learning, ook een boek aanschaffen als je dat prettiger vindt, in onze webshop kun je dit boek bestellen
. link 👉https://www.theorie-leren.nl/shop/school/verkeersschool-l.i.e.f..html

Alleen het volgen van de klassikale -cursus is niet voldoende, thuis aan de slag gaan helpt en versterkt jou kennis.

Individuele theorieles
De theorie opleiding is ook mogelijk in privéles, 1 op 1 gaan we stap voor stap door stof heen je krijgt alle aandacht die je nodig hebt om de stof goed door te krijgen.

Pechvogel garantie
Wij geloven dat je het theorie-examen in 1 keer kunt halen als je de klassikale cursussen volgt. Zak je toch, dan mag je voor niks de cursus autotheorie nog één keer volgen. Je betaalt dan alleen je boeken (eventueel) en het herexamen.

EXAMEN RESERVEREN

Wij reserveren voor jou het autotheorie -examen, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

HET EXAMEN

In de cursus bespreken we de volgende onderwerpen, waar je ook op getoetst wordt bij het CBR

  1. Gevaarherkenning. Dit gaat over het herkennen van gevaar en wat je mag doen in verschillende situaties om de veiligheid optimaal te houden
  2. Kennis. Bij dit onderdeel mag je laten zien aan jezelf dat je feiten en regels kunt herkennen en benoemen
  3. Inzicht. Hier mag je laten zien aan jezelf dat je regels kunt toepassen en juiste beslissingen kunt nemen

Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed beantwoorden. Bij de onderdelen kennis en inzicht krijg je in totaal ook 2 testvragen.

De uitslag van het examen is 1,5 jaar geldig.

MEER TIJD

Het reguliere theorie-examen duurt 30 minuten. Heb je moeite met lezen/ dyslectie of met concentreren, dan zijn er nog 2 verschillende soorten examens met meer tijd.

Verlengd theorie-examen
Bij een verlengd theorie-examen krijg je 15 minuten langer de tijd, dus 45 minuten in totaal. Het examen gaat verder op dezelfde manier, maar je kunt de vragen nu laten voorlezen door een computerstem. Je krijgt oortjes van het CBR. Dit examen is ideaal als je bijvoorbeeld dyslexie hebt.

Er zit een toeslag op dit examen.

Individueel theorie-examen
Bij dit examen komt er een CBR medewerker met je mee naar een aparte ruimte om daar het examen te maken. Het examen duurt dan maximaal 45 minuten. De CBR medewerker leest de vragen voor. De medewerker geeft geen toelichting op de vragen. Heb je faalangst of autisme? Dan is dit een geschikt examen voor jou.

Er zit een toeslag op dit examen.

TARIEVEN AUTOTHEORIE

  • Cursus 12 uur
  • E-learning
  • Autotheorie-examen
  • incl. Koffie
  • € 220,- incl. de btw.

DE DUUR VAN CURSUS

De duur van de cursus is 12 uur, dit word verdeeld, we geven deze cursus in de avonden, van ons ontvang je de opties om de cursus bij de wonen, doordat je stap voor stap leert en in herhaling, komt de kennis in het langetermijngeheugen het resultaat van deze manier van leren zal niet alleen te zien zijn bij het theorie-examen maar ook tijdens de praktijklessen en het praktijkexamen, samen op de juiste weg naar het succes.

Stel je hier je vraag?
1
Hulp nodig?
Instructrice Pleuni
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?