Over ons

Welkom op onze website van onze Verkeersschool L.I.E.F. ( Leren In Een Flits) Hoofdvestiging in Sint Jansklooster!

Verkeersschool L.I.E.F. heeft een geheel uniek en eigentijds concept ontwikkeld waarbij wij “In Een Flits” onze kandidaten op een vooral zeer Vriendelijke, Motiverende en Begripvolle manier opleiden naar een hoger niveau.
Door vooral de positieve punten te benadrukken, vinden onze kandidaten het leuk om te leren en zien met plezier uit naar de volgende les.
Je krijgt les van een instructeur die zelf ervaringsdeskundige is in het ontwikkelen van vooral zelfvertrouwen en het overwinnen van angsten.

Meld je nu aan voor een adviesles op weg naar je autorijbewijs en ervaar zelf de voordelen van deze manier van lesgeven… Verkeersschool L.I.E.F. is tevens zzp-er sinds 13 mei 2016.
Je kunt bij ons ook terecht voor een opfriscursus/ snelcursus/ spoedopleiding of heb je rij-angst of andere zaken dan ben je van Harte Welkom!
(Wij kunnen je ophalen in Sint Jansklooster,  Belt-Schutsloot, Blokzijl, Emmeloord Kraggenburg, Kuinre, Marknesse, Vollenhove en Zwartsluis kortom woon jij in de Noordoostpolder/de kop van Overijssel en wil je nu starten met de eerste kilometers op weg naar jouw rijbewijs? dan ben je bij ons van Harte Welkom!

Namens Jan Peter en Pleuni  (instructeurs en eigenaren van L.I.E.F.) wensen je bij voorbaat al heel veel plezier en succes met jouw opleiding.

Heeft u of heb jij vragen en/of opmerkingen? mail ons gerust info@lerenineenflits.nl of stuur een bericht via de Whatsapp button in uw scherm