Nieuws

11-10-2023 Nieuwe Polo R-line in gebruik genomen.

07-10-2023 Sponsorbord DESZ Zwartsluis

17-05-2023 Vanaf heden bieden wij ook rijlessen aan in een Automaat, interesse? U/jij kunt ons mailen info@lerenineenflits.nl of stuur ons een Whats-app bericht via de button in uw scherm.

30-3-2023 Vanaf heden bieden wij ook E achter B aan, interesse? U/jij kunt ons mailen info@lerenineenflits.nl of stuur ons een Whats-app bericht via de button in uw scherm.

25-02-2023 Binnenkort bieden wij ook E achter B aan, houd dus ons in de gaten.

Verkeersschol LIEF zet in op verdere groei

25-09-2022 Rijschool Leren In Een Flits (L.I.E.F.) in Sint Jansklooster gaat voor verdere groei. Onlangs is een tweede lesauto toegevoegd aan het bedrijf. Daarnaast gaat mede-eigenaar Jan Peter Spans vanaf deze maand ook lesgeven vanwege de toenemende vraag naar lessen.

Leren In Een Flits bestaat sinds 2016 en is opgericht door Pleuni Schieveen. Zij werkte eerder als instructrice/zzp-er in Winschoten en Steenwijk. Toen ze bij Jan Peter kwam wonen hadden ze gezamenlijk dezelfde wens: een ambitieuze, persoonlijke en positief-ingestelde verkeersschool oprichten. Dat gebeurde: Jan Peter richtte zich voornamelijk op de bedrijfsmatige zaken achter de schermen terwijl Pleuni zich op de weg begaf.

“Het was altijd al een droom van mij om een eigen bedrijf te runnen. Pleuni en ik hebben dat de afgelopen jaren samen kunnen doen. We vinden het heel belangrijk dat we vriendelijk, duidelijk en positief omgaan met de leerlingen”, zegt Spans. Zijn partner Pleuni vult aan: “Het is niet alleen belangrijk om veel kennis en ervaring in huis te hebben, maar ook geduld doet wonderen. Bijzonder aan onze rijschool is dat we ook mensen begeleiden die te kampen hebben met faalangst. Door een persoonlijke aanpak proberen we hen zo goed en rustig mogelijk voor te bereiden op hun examens.”

Samen zijn ze nu bezig met de uitbreiding van L.I.E.F. Dat betekent dat Jan Peter zich niet alleen meer achter de schermen begeeft. Hij heeft zijn papieren behaald en gaat vanaf nu ook lessen verzorgen. “Ik ben al jaren werkzaam in de transportsector, dus aan ervaring in het verkeer geen gebrek. We zagen het bedrijf verder groeien én het leek mij een prachtige uitdaging om instructeur te worden. De eerste lessen heb ik inmiddels gegeven en het bevalt super”, vertelt Jan Peter, die benadrukt dat L.I.E.F. de komende jaren nog meer diensten wil gaan aanbieden.

Pleuni en Jan Peter geven beide les in een Mercedes. “Tijdens de opleiding stellen we veiligheid centraal. Als de leerlingen na hun lesperiode klaar zijn voor hun examen, willen wij dat ze met een veilig en positief gevoel in de auto stappen. Verder is het fijn dat we nu beide instructeur zijn. Zo kunnen we elkaar niet alleen versterken, maar ook meer leerlingen bedienen met onze verkeersschool”, besluiten Jan Peter en Pleuni.

(Gepubliceerd door Robert Jansema Landveno Actueel)

Sinds 6 September 2022 Samen Instructeur.

Heeft u/jij vragen en/of opmerkingen? mail ons gerust info@lerenineenflits.nl of stuur een bericht via de WhatsApp button in uw scherm